Styrketräna mera!

Detta inlägg är kopierat rätt ifrån Saras träningsblogg http://rara-sara.blogspot.com/. Sjukt bra blogg, med massa tränings- och kosttips! Mycket bra övningar också till att köra hemma! Sjukt peppande inlägg till att börja styrketräna! 

Sid Knutsson http://fitnessguru.se/dagens-tips  har skrivit i sin blogg om hur supermodeller tränar. Det han poängterade i sitt inlägg var att de bygger upp sin kropp och inte, som många säkert tror, bryter ner den. Okej, det finns de som svälter sig själva och som springer långlänkar varje dag tills de bara är skinn och ben kvar, men man kan faktiskt träna och äta på ett sådant sätt att midjemåttet minskar utan att svälta och överträna.

Knutsson rekommenderar tung styrketräning, lagom med cardio och en balanserad diet. Jag håller med honom. Hur ofta har man inte hört att man ska träna med små vikter så att man inte blir stor som en bodybuilder? Detta sker endast om man målinriktat strävar efter att bygga stora muskler och har tränat så i flera år, så ingen fara på den fronten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0