I can taste the summer

Vågen går jämnt neråt, känns bra! Bildbevis kommer imorgon ;)
Har inte blivit så många pws som jag hade hoppats, men har fått kompensera detta med två springturer! Imorgon kan jag varken skylla på dåligt väder eller jobb så då blir det att ställa klockan och promenixa!

Dagens lunch



Rester från gårdagens goe kycklingsallad! Då festades det till med lite stekt bacon (nästan inga kolhydrater alls) och lite dressing på cf och dijonsenap! Denna sallad ligger väl på cirkus 2 g kolhydrater, och i runda slängar på typ 400 kcal! Men lite bacon till höjs inte kolhydratvärdet så mycket, lite mer (1g) kanske det blir med dressingen... I och med att jag fortfarande kör periodisk fasta är det absolit inte svårt att hålla sig till kalorimängden per dag, då det oftast bara blir två mål.

Ett tag framöver blir det mest fokuseringen på protein och grönsaker, fett i form av smör, olivolja, lite lite grädde kanske, men försöka undvika produkter som turkisk youghurt, cf, gräddfil etc. Nu ska sommarformen på plats!







Ps. Tycker du springa är fruktansvärt jobbigt och tråkigt! Håller du din kost kommer du långt enbart på pws och styrketräning för att forma kroppen när fettet försvinner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0